Kunt u de nieuwsbrief niet lezen of wilt u deze online bekijken, klik hier  
 
  nieuwsbrief
Juni 2012 |  nr. 06
 
logo
 
 
   
 

Er zijn wel honderdtachtigduizend vaders,
en daar zitten hele leuke bij.
Maar de aller-, allerleukste vader is die vader van mij.
Je hebt grote vaders en ook hele kleine.
Superdunne of juist lekker dik.
Maar de aller-, allerleukste vader is de mijne. 

 
 
Vaderdag!
 
 
 

Exclusief EK vaderdag tijdschriftenpakket

Het kan nog! In 1988 verloren we ook de eerste wedstrijd op het EK...! De oranje-koorts heeft inmiddels het hele land in haar greep. Is jouw vader of uw man ook zo gek op voetbal? Geef hem dan voor Vaderdag het speciale Oranje-bladen-pakket. Een leuk cadeau om te geven én om te krijgen. Dit pakket is exclusief verkrijgbaar voor leden van Carintreggeland en kost nu € 14,95 inclusief verzendkosten i.p.v. € 18,95. Binnen 1 werkdag heb jij dan het perfecte Vaderdagcadeau in huis. Het speciale Vaderdagkaartje is gratis. Lees verder.

 

 

Fit en energiek de zomer in

Een stoere vader? Daar hoort een stoere sport bij! Geef jouw vader of uw man op voor Bootcamp. Wilt u ook het beste uit uzelf halen en lekker buiten actief zijn? Doe dan samen mee. Bootcamp staat garant voor een uitdagende work-out in de buitenlucht waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Exclusief voor leden is er nu het 6-weekse programma ‘Beginnen met Bootcamp’. Dit programma bevat een set van uitdagende trainingen en deskundig voedingadvies.  Lees verder.

 

 

Geurig vaderdagcadeau

Vaderdag is een dag die je vieren mag. Op 17 juni zet jij jouw vader in het zonnetje met een geurige verrassing. Mooi parfumerie de Faam in Borne heeft een leuke actie voor alle leden die nog op zoek zijn naar een fijn vaderdagcadeau. Leden krijgen een exclusieve korting van 15% bij aankoop van een herengeur en 20% korting bij aankoop van twee herenproducten. Dat kan bijvoorbeeld een geur en een douchegel zijn. Zo ruikt jouw vader altijd goed! Lees verder.

 

 

Voor de fietsende vader

Is jouw vader of uw man ook zo'n sportieve fietser? Of zou je willen dat hij dat was? Geef hem dan een sportief fietscadeau. Halfords biedt alle leden Carintreggeland een korting van 10% op het gehele assortiment fiets-accessoires. In het assortiment vind je zowel sportieve als praktische fietsasseccoires. Geef je vader bijvoorbeeld een helm als hij vaak op de racefiets zit of een regenpak als je vindt dat hij wel wat vaker op de fiets naar het werk kan gaan.
Lees verder.

 

 

Gezonde BBQ

Het EK-voetbal is in volle gang en de temperaturen lopen langzaam weer op. Hoog tijd om de barbecue uit de schuur te halen! Niks gezelliger dan met vrienden en familie samen buiten eten en drinken. Barbecueen is een typische mannenaangelegenheid. Terwijl moeders meestal binnen koken, zijn vaders buiten aan de beurt. Maar hoe zorgt jouw vader er nu voor dat de barbecue gezond en verantwoord is. Geef hem onze tien gouden Barbecue Tips mee en geniet gezond van zijn kookkunsten. 

Lees verder.

 

 

Blije winnares

Fietsen is gezond. Daarom gaf Carintreggeland Leden dit voorjaar, in samenwerking met Leenders Bike Totaal, een trendy Batavus Diva 7 Plus fiets weg, t.w.v. € 749,-.De verloting werd gecommuniceerd middels de Carintreggeland Voorjaarsspecial die in april huis-aan-huis verspreid werd. De winnares is inmiddels bekend: mevrouw Michorius uit Oldenzaal. Zij kreeg haar fiets woensdagmiddag 30 juni uitgereikt en was blij verrast!
Lees verder.

 

 

Veiligheid belangrijk thema

In april en mei 2012 is de derde peiling onder het CarintreggelandPanel uitgevoerd met als onderwerp Veiligheid. We willen alle panelleden hartelijk bedanken voor hun deelname aan het tweede onderzoek! We brengen u graag op de hoogte van de belangrijkste resultaten. In totaal hebben 606 relaties meegewerkt aan het onderzoek. Aan de hand van deze resultaten zal Carintreggeland producten en diensten ontwikkelen die aansluiten bij de wensen en behoeften van de relaties zodat we samen kunnen werken aan een veilig leven. Heeft jouw vader of heeft u zelf ook goede ideeën? Geef hem of uzelf dan nu op voor ons panel. Lees verder.

 
 
   
 
  www.carintreggeland.nl/leden
   
 
 
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meldt u dan hier af.